Uw perfecte espresso of cappuccino op gekozen locatie?
/

Geen probleem.

 


RIMO KOFFIE

RIMO espressobar heeft haar eigen koffielabel genaamd; RIMO koffie.

  • De bonen zijn afkomstig uit Mexico. De gekozen koffieplantages en hun boeren krijgen een eerlijke prijs en alles wordt zorgvuldig vooraf kwalitatief geselecteerd, zowel voor - tijdens en na de levering. 
  • De zorgvuldig geselecteerde koffiebonen worden vervolgens met veel aandacht en liefde slow roast gebrand  in een kleine ambachtelijke branderij en direct na het brandingsproces verpakt in handzame kwaliteit koffiezakken met een ontluchtingsventiel voor behoud van aroma, smaak, kleur en geur. De koffiezakken zijn hersluitbaar middels een zipper.

RIMO Koffie laat de bonen middels het gekozen brandprofiel; Italian dark/espresso roast branden. Voor de echte espresso- en cappuccino liefhebber, die houdt van een krachtige, pittige en volle intense afdronk.

  • Blend van kwalitatieve 100% Arabicabonen, afkomstig uit Mexico. Via slow roast methode gebrand. Smaakprofiel; krachtig, exotisch met een intense volle afdronk.
  • Speciaal voor de liefhebber die houdt van een krachtige & pittige espresso en cappuccino.

De koffie kunt u bestellen in 250 gram en-of 1000 gram koffiezakken. De datum van het brandingsproces staat op de achterzijde. 

  • 1000 gram Italian Dark Espresso *€ 25,00
  •    250 gram Italian Dark Espresso *€    6,50
       ( geen bezorgkosten boven de 50 euro)

    *Op grond van de KOR (kleineondernemersregeling / art. 25 van de wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting op factuur

Er kan natuurlijk ook eerst een gratis brievenbus toegankelijk proefzakje met koffiebonen (ongeveer 90-100 gram) worden besteld (excl. bezorgkosten  3.50), om deze geweldige kwaliteitskoffie te ervaren...

Wij verzoeken u vriendelijk voor deze aanvraag 'RIMO koffie bestellen' gebruik te maken van het offerte aanvraagformulier.

 

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn